Egyedi Házi sajtok
Nagy Róbert László
Sajtász
Amint azt már tudják, sajtjaim teljesértékű, házi, tehén tejből készülnek!
Így azok nagy zsír tartalmú,könnyen izlelhető, jó aroma szállító sajtok! Több, illetve sok ízesítéssel készíthető finomságok. Hűtést nem igényelnek, illetve azt nem ajánlom sajtjaimhoz, ugyanis a tej és származékai,pl. a valódi sajt is, a világ legfinomabb zsirjait tartalmazzák. Ezek a zsírok szállítják számunkra a legfinomabb és a lehető legérzékenyebben ízlelhető aromáit, illatait ..Magyarul.. ízeit! Már pedig ha ezeket agresszívan lehűtjük, úgy e zsirok ..bezárulnak.. és az imént emlitett élvezeti tényezőket magukba zárva szegényebbé teszik az izlelést!
Minden sajtomat kizárólag természetes lehetőleg Magyar eredetű fűszerekkel ízesítem! A tartósítást csak a "népi" szokásoknak megfelelően füstöléssel alkalmazom! A sajtok esetében ez a megszokottakhoz képest egy speciális eljárás, ugyanis ez nem csak tartósít hanem ízesít is!
" A sajtok ízesítésének" tárháza" kimeríthetetlen!
Nincs vége az " ötlet tárnak"!
Én igyekezni fogok! Kérem tartsanak velem!!
Füstölt fokhagymás
Füstölt Mazsolás és Fokhagymával
aszalt szilvás
Mártott sajtok olivaolajban
Rendelhető tálak!!
Hírek
2014 November
2013 November
2013 Október 12
2012 november 24.-én a MEGYEI PRIMA DIJ ünnepélyes Díjátadó Gálaestjén, megkaptam a Fejér megye 2012 Év Sajtkészítője Díjat a VOSZ ügyvezető elnökségétől
2012 Szeptember 22.-én Fejér megye kitüntetett sajtásza lettem. A megtisztelő kitüntetést a Csákberényi megye napon vehettem át, amit ezuton is mindenkinek köszönök!